Wonder Party организира детски празненства и партита по случай рожден ден или друг повод от 2004г. насам!

Нашите партита са тематични, изцяло съобразени с възрастта на детето Ви и Вашите и негови желания!

Ние Ви предлагаме цялостна организация на партито, която включва обгрижване на Децата от наши аниматори, пълна тематична украса, богат набор от разнообразни игри, състезания, дискотека, кареоке, “Училище за танци”, рисуване на лица, арт-маса, обличане на костюми и много, много други забавления!

Аниматори ни се грижат за децата през цялото време и отменят родителите дори при хранене, придружаване на децата, свободните игри.
Задължително условие за доброто качество на нашата услуга е съoтношението възрастен – дете : 1:5. По този начин всяко дете получава индивидуално внимание и грижа, а родителят – спокoйствие и комфорт.
Ние винаги отиваме първи и си тръгваме последни от събитието, за да посрещнем и изпратим всички малки гости и за да се уверим, че те са щастливи и в сигурни ръце.

Вие имате пълната свобода да определите какъв да бъде празника на детето Ви. От своя страна Wonder Party се заема с изпълнението на задачата! Единственото, което трябва да направите Вие, е да дойдете и да се забавлявате със своето Дете!